Paris weet niet wie haar rekeningen betaalt

Dinsdag werd duidelijk dat Paris Hilton geen idee heeft wie haar telefoonrekeningen betaalt. De Amerikaanse erfgename moet zich in Miami verdedigen tegen de Worldwide Entertainment Group Inc. Het distributiebedrijf eist ruim zes miljoen euro van La Hilton omdat zij de film 'National Lampoons pledge this' onvoldoende gepromoot zou hebben.

Nieuwsgierig naar wie Paris belde, vroegen advocaten haar telefoonrekeningen op. De 28-jarige Hilton moest toegeven dat ze de nota's nog nooit gezien had. Op de vraag wie haar rekeningen dan ontvangt, zei Paris: "Dat weet ik niet. Ik neem aan dat het iemand is die mijn rekeningen betaalt. Ik informeer nooit naar dat soort dingen."

Paris kreeg één miljoen dollar, ruim 750.000 euro, voor de film uit 2006. Paris was in die film te zien als voorzitter van een studentenvereniging, ze was ook één van de acht uitvoerende producenten. Hilton gaf ruiterlijk toe dat ze niet wist wat produceren inhield. "Ik weet niet zeker wat een producent doet. Ervoor zorgen dat gave mensen meespelen?", filosofeerde La Hilton erop los. Hilton ontkent alle beschuldigingen en zegt dat ze altijd haar uiterste best heeft gedaan. De rechtszaak moet op 8 juni van start gaan.