Dochter redt lamme Hasselhoff

David Hasselhoff, voormalig Baywatch-acteur en jurylid bij het tv-programma “America’s got talent”, heeft eergisteren wederom een alcoholvergiftiging opgelopen, zo meldt entertainmentwebsite RadarOnline. Dat hij vaker te diep in het glaasje kijkt werd al eerder bekend door het filmpje dat zijn dochter uitlekte, waarop hij lam op zijn eigen badkamervloer lag te kroelen tussen de hamburgers.

Dit weekend ging het wederom mis, toen zijn dochter Hayley van 16 hem bewusteloos op de grond van zijn huis zag liggen in Encino, Californië. Een bange Hayley bleef haar vader maar in het gezicht slaan om hem bij zinnen te krijgen.

In paniek belde Davids dochter haar moeder Pamela Bach, van wie Hasselhoff onlangs is gescheiden, om hulp. Gelukkig woont zij dichtbij en was Pamela niet te beroerd om haar ex-man naar het ziekenhuis te rijden.

Hasselhoff heeft geluk dat de dokters hem alweer voor de zevende keer wisten op te lappen na een alcoholvergiftiging. De dokters zouden zelfs zijn leven gered hebben,  zo stelt RadarOnline. Het is dan ook maar de vraag of David het volgende doktersbezoekje wel overleeft.


Dochter redt lamme Hasselhoff  (foto: DAG)