Bunker: Big Brother Bart tevreden

Big Brother Bart, een van de makers van de online realitysoap The Bunker, kijkt tevreden terug op de eerste week van zijn project. Gedurende 25 dagen zitten acht deelnemers in de atoomkelder van Johan Vlemmix opgesloten.

Bart vindt dat de kandidaten een leuk spel spelen en goed overkomen op de streams. Dat Bobby vroegtijdig de bunker moest verlaten omdat zijn medebewoners hem eruitstemden, terwijl al bekend was dat Renate sowieso weg zou gaan, vindt hij goed gespeeld door de anderen.

Dat de streamers zich soms negatief uitlaten over de bewoners van The Bunker of de opdrachten van de redactie vindt hij niet erg. "Tijdens BB6 en DGK was ik zelf ook fervent streamert, en ik weet als geen ander hoe mensen kunnen reageren op deelnemers in een reallifesoap. Ik heb me dan ook niet verbaasd over de negatieve reacties op het forum. Ik heb me wel verbaasd over de enorme hoeveelheid posts in TBO. 50.000 in een maand en een week, daarvoor nemen wij ons petje af."

Vandaag gaat The Bunker Online de tweede week in. De dag begint al goed met bekvechten tussen Peter en Jeroen die elkaar niet mogen. Amber zit er doorheen en mocht even de bunker uit en naar boven. Overigens beginnen sommige bewoners een beetje verkouden te worden.

Lees alles over The Bunker Online op het FOK!forum