DiCaprio krijgt lapdance van Lindsay Lohan

Lindsay Lohan heeft het eventjes gehad met vrouwen. Tijdens een avondje stappen besloot ze zich dit keer over te geven aan haar heteroseksuele gevoelens en ging dan ook vol voor Leonardo DiCaprio.

De actrice, die onlangs werd gedumpt door haar vriendin, kwam in een Hollywoodse nachtclub in gesprek met DiCaprio. "Leonardo had vrouwelijk gezelschap, maar Lindsay vloog op hem af en eiste al zijn aandacht op. Met succes. De twee hebben uren zitten praten en de drank vloeide rijkelijk", aldus een bron aan de Britse krant The Sun.

"Leonardo kon zijn ogen niet van Lindsay afhouden. De feestgangers waren in shock toen ze ook nog eens pal voor zijn neus sexy ging dansen, maar 'Leo' genoot er zichtbaar van."

Normaal gesproken is de acteur, bekend van onder andere zijn sterfscène in 'Titanic', niet geïnteresseerd in actrices. Alleen topmodellen doen zijn hart sneller kloppen. Zo heeft hij al een relatie met Helena Christensen en Giselle Bundchen achter de rug. Momenteel neukt de mazzelaar met Bar Refaeli.

Het is overigens nog niet bekend of de twee de club samen hebben verlaten. We hopen nog op smaakvolle beelden.