Inbreker keert terug voor afstandsbediening

Een Chinese inbreker is op een lullige manier tegen de lamp gelopen. De beste man kwam namelijk weer terug op de plek waar hij eerder een dvd-speler had gestolen. Hij was vergeten de afstandsbediening mee te nemen.

Twee maanden geleden al nam de 25-jarige Chong het apparaat uit het huis mee. Onlangs pas besefte hij dat het een stuk fijner kijkt met een afstandsbediening in je hand. Maar ja, deze lag nog in het huis van de rechtmatige eigernaar, dus besloot Chong dat er niets anders op zat dan nogmaals in te breken.

De boef had echter pech, want de bewoner zat hem al op te wachten. Deze zat in de stoel te genieten van zijn nieuwe televisie. Chong bekende spontaan aan bewoner Dai dat hij degene was die eerder al de dvd-speler uit het huis had gehaald.

Dai droeg hierop Chong over aan de politie, maar deze wilde hem niet opsluiten. Volgens de politie was het apparaat van slechts honderd euro een gang naar de rechtbank niet waard. Tot grote woede van Dai lieten de agenten hem dan ook snel weer vrij.