Jochies dwingen meisje (13) tot orale bevrediging

Een groep jongens (allemaal 15 en 16 jaar oud) uit Australië heeft voor de rechter moeten verschijnen, omdat ze een 13-jarig meisje urenlang hebben misbruikt op een verlaten openbaar toilet. Eén van de jongens riep naar haar: "Gewoon lachen en doen alsof je het fijn vindt!" terwijl een ander zijn telefoonnummer aan het meisje gaf zodat ze kon bellen 'als ze weer zin had'.

Het meisje had met één van de jongens afgesproken, nadat ze hem eerder had ontmoet. Voor ze zich kon realiseren wat er gebeurde, stond ze echter tussen een groep jongens die haar tot orale bevrediging dwong. Ze vertelde de rechter dat zij meerdere malen had geroepen dat ze niet wilde, maar dat dit voor de jongens niet uitmaakte. Zij riepen naar elkaar: "Schiet op man, ik ben aan de beurt."

Eén van de jongens verdedigde zijn gedrag door te zeggen dat dit zijn eerste seksuele ervaring was en dat hij dit niet af wilde slaan. Alle jongens worden veroordeeld voor seksueel misbruik, hoewel de rechter nog geen precieze straffen heeft vastgesteld. Hij liet tijdens de laatste zitting weten dat de zwaarste straf in ieder geval zal zijn voor de jongen die het meisje lokte.

Met dank aan WhiteTiger1 voor de submit.