'Ruimteschip ramt windmolen'

Groot-Brittannië is in de ban van een mysterieuze UFO-signalering. Een onbekend object zou een 20 meter lang schroefblad van een windmolen hebben afgeslagen in het noordoosten van Engeland. De eigenaren van de molen staan voor een raadsel.

De energiemaatschappij in Conisholme, de rechtmatige eigenaar van de windmolen, heeft geen idee wat er precies gebeurd is. Een van de bladen van de molen is afgebroken en is nergens terug te vinden. Ook is er geen melding binnengekomen van bijvoorbeeld een ongeluk.

Octopus ufo

Maar een UFO-expert heeft in de Britse boulevardkrant The Sun wel een verklaring voor de mysterieuze gebeurtenis. Volgens Russ Kellett van de Flying Saucer Review zijn er tientallen meldingen binnengekomen over 'vreemde stralen' en een laagvliegend object in de buurt van de windmolen. Er bestaat volgens Kellett dan ook geen twijfel over dat de molen is geraakt door een UFO.

Verschillende ooggetuigen spreken van 'een massieve lichtbal met uitsteeksels die recht naar de aarde vlogen'. Op internet is de signalering inmiddels omgedoopt tot 'de Octopus UFO'.


'Ruimteschip ramt windmolen'  (foto: DAG)