Pamela Anderson zat van imago als sekspoes

Ex-Baywatch-actrice Pamela Anderson is het spuugzat dat ze steeds wordt aangezien voor een sekspoes. Dat liet zij weten via een anonieme bron, die het vervolgens meldde bij Star Magazine.

Over haar imago als sekspoes vertelt een anonieme bron in Star Magazine nog dat ze "het gevoel heeft dat haar management haar alleen ziet als een sexy pin-up en dat is ze spuugzat. Ze wil graag serieus worden genomen."

Ze wil graag een goede moeder zijn voor haar twee zoontjes, Brandon (10) en Dylan (11). Eerder bekende ze al dat haar zoontje Brandon een keer huilend van school thuiskwam, omdat ze hem gepest hadden. "Ze zijn nu op een leeftijd waarop ze hun moeder moeten gaan verdedigen. Brandon kwam onlangs huilend thuis omdat zijn klasgenoten iets over mij hadden gezegd. Kinderen kunnen zo gemeen zijn, maar ja, ik wist dat dit zou gaan gebeuren. Ik heb ze uitgelegd dat wij goede mensen zijn en nooit iemand een haar krenken. Ik wil gewoon dat ze een fijne schooltijd en een heerlijk leven hebben. Ze hebben veel meegemaakt in hun jonge levens, maar het zijn geweldige kinderen", aldus Pamela tegen showbizspy.com.

Een paar jaar geleden kwam Pam nog in het nieuws om een uitgelekte sextape met Tommy Lee, die uit het huis van hen was gestolen. De sextape circuleert nog steeds op het internet. Tevens is Anderson degene met de meest verschenen reportages in het mannenblad Playboy.


Pamela Anderson naakt