Miley Cyrus not amused over eigen dood

Gisteren verscheen tot de schrik van veel fans een bericht op onder andere YouTube dat zangeres Miley Cyrus is overleden bij een auto-ongeluk. Maar met de actrice is helemaal niets aan de hand. Ze kan de grap dan ook niet echt waarderen, zo vertelde ze aan Ellen DeGeneres toen ze te gast was in haar talkshow. Bij haar binnenkomst zei DeGeneres meteen "Ik ben erg blij om je te zien!" Waarop Cyrus antwoordde: "Nou ik leef nog hoor, ik adem, check mijn pols maar, het gaat gewoon goed met me, er is niets met me aan de hand."

Cyrus vervolgde: "Mijn moeder zat net aan het ontbijt met een van haar vriendinnen en iemand trok haar naar buiten en riep 'we horen dat Miley dood is!'. Waarop mijn moeder zei: 'Ja, ik zit hier gewoon even te eten met een vriendin, wil je me met rust laten'. Iedereen schrok zich echt wezenloos en dat vind ik gewoon niet grappig. Er is niets met mij aan de hand, ik leef gewoon nog, het was een stomme smakeloze grap en ik hoop dat degene die het bedacht heeft beseft wat hij mij, maar vooral mijn dierbaren heeft aangedaan. Ben benieuwd of hij het daarna nog steeds zo grappig vindt", aldus een duidelijk boze Cyrus.

Ze gaat verder: "Je moet zo voorzichtig zijn met de mensen die je vertrouwt in deze grote, maar toch kleine wereld. Ik vind het heerlijk om een select aantal vrienden te hebben. Maar er zijn er maar twee of drie naar wie ik echt toe zou gaan als ik een probleem heb of wanneer ik wil praten. Bij die mensen weet ik dat het ook absoluut nooit de kamer zou verlaten waarin we het hebben besproken." Op de vraag van DeGeneres of Justin Gaston haar vriendje is, antwoordde Cyrus alleen maar dat ze al een paar maanden vrienden zijn.


Miley Cyrus not amused over eigen dood  (foto: DAG)

 


Het betreffende filmpje.