Wie is de Mol? naar Noord-Ierland

Naar aanleiding van muzikale hints, die op de site stonden van deelnemer en radio-DJ Hans Schiffers, is bekend geworden dat het programma Wie is de Mol? opgenomen is in Noord-Ierland.

Wie is de Mol?

In het populaire AVRO-programma gaan tien Bekende Nederlanders naar het buitenland om opdrachten te vervullen voor geld in de pot. Maar onder hen zit een verrader, een saboteur: de Mol. Deze Mol moet ervoor zorgen dat er zo weinig mogelijk geld in de pot komt. Aan het eind van iedere aflevering moeten de deelnemers een test maken over de identiteit van de Mol. Degene die de test het slechtst maakt, moet het spel verlaten.

Schiffers.FM

Het radioprogramma Schiffers.fm zorgt ieder jaar voor interviews met de afvallers en voor een muzikale hint, waarmee misschien de identiteit van de Mol voor de kijkers duidelijker wordt. Dit jaar doet Schiffers.fm-presentator Hans Schiffers zelf mee. De afgelopen dagen had hij cryptische hints op zijn site gezet die leidden naar de opnamelocatie van Wie is de Mol?

Iedere hint leidde naar een specifiek liedje en als je de titel en artiest achter elkaar op schreef, dan kreeg je de naam van de locatie. Dit jaar gaat het programma dus naar Noord-Ierland.

Vorig jaar was Dennis Weenig, bekend van Rock Nation, de Mol. In het hele seizoen was er maar één iemand die Dennis als Mol invulde bij de testen en dat was Edo Brunner, die uiteindelijk ook won van Regina Romeijn in de finale.

Deelnemers

Dit jaar doen, naast Hans Schiffers, ook actrice Anniek Pheifer, BNN-presentator Dennis Storm, presentatrice Froukje Jansen, musicalster Jon van Eerd, presentatrice Paula Udondek, acteur Rick Engelkes, presentator Sebastiaan Labrie, musicalster Vera Mann en actrice Viviënne van den Assem mee. Wanneer de serie precies wordt uitgezonden is nog niet bekend, maar waarschijnlijk wordt het begin januari.