Zac Efron toch niet in Pirates?

Hoewel afgelopen week groots bekend werd gemaakt dat Zac Efron 10 miljoen dollar aangeboden had gekregen voor een rol in Pirates of the Caribbean 4, weet de acteur zelf van niets.

Een paar dagen geleden werd bekendgemaakt dat Zac Efron naast Johnny Depp zou gaan schitteren in het vierde deel van Pirates of the Caribbean. Hij zou voor die rol maar liefst 10 miljoen dollar aangeboden hebben gekregen. Allemaal geweldig natuurlijk, echter weet Efron zelf van niets! De acteur laat duidelijk weten dat hij absoluut niet gevraagd is door Disney. Maar Efron is ook niet gek, want hij zou wel dolgraag in de film spelen, dus moet hij bij het ontkennen dan vervolgens wel weer oppassen dat hij zijn kansen niet vergooit. Hij zegt dan ook heel diplomatiek: "Echt waar, op dit moment is het niet meer dan een gerucht."

Ongeveer een maand geleden maakte Walt Disney Studios bekend dat er toch nog een vierde deel van Pirates of the Caribbean zal komen, dit tegen alle berichten in. Orlando Bloom en Keira Knightley hebben alle twee al tijden terug aangegeven dat ze het niet zien zitten om weer terug te keren in hun piratenoutfits. Efron vertelde in de radioshow van Ryan Seacrest: "Het zijn maar geruchten, ik ben niet gevraagd. Maar ik wil dan wel graag even zeggen dat ik heel graag gevraagd zou worden voor deel 4: het lijkt me enorm geweldig om een piraat te spelen, dus hopelijk gaat me dat gebeuren."

De hele reden dat er überhaupt een deeltje vier komt is omdat Johnny Depp, die in de films de rol speelt van Captain Jack Sparrow, maar geen genoeg kan krijgen van zijn rol. Hij zegt: "Van alle rollen die ik ooit heb mogen spelen is dit toch wel de geweldigste. Het kost wel wat make-up en zo maar ik vind het geweldig. Ik kan niet wachten om te beginnen met Pirates of the Caribbean 4, maar eerst moet er nog een script worden geschreven, dus daar moet ik dan nog even op wachten." Aldus Depp. Of het allemaal werkelijk gaat gebeuren is de vraag, want via de officiële kanalen is er nog niets bekend over het vierde deel.


Zac Efron toch niet in deel 4 van Pirates of the Caribbean?  (foto: DAG)