Perkamentus bezwangert minnares

Michael Gambon, beter bekend als Dumbledore of Perkamentus uit de Harry Potterfilms, wordt weer vader. De 68-jarige acteur heeft namelijk zijn minnares Philippa Hart voor de tweede keer bevrucht.

De schuinmarcheerder is al 45 jaar getrouwd met zijn vrouw Anne, met wie hij een 44-jarige zoon heeft. Ondanks dat hij dus een goed huwelijk heeft, houdt hij er al jaren een tweede vrouw op na. Zodoende kreeg Hart dan ook anderhalf jaar geleden haar eerste kind van de homoseksuele tovenaar.

"Michael en Philippa zijn blij dat ze weer zwanger is, maar hij is bezorgd over wat zijn vrouw ervan denkt. Hij vreest dat het heel wat problemen zal veroorzaken", laat een vriend van Gambon weten. Mocht zijn vrouw hem de bons geven, dan is de polygamist in elk geval van het vele gereis af. De ene keer is hij namelijk in Londen bij zijn minnares, de andere keer zit hij bij moeder de vrouw in Kent.

"Hij blijft omgaan met zijn vrouw én zijn minnares. Hij wordt dan wel oud, maar Michael blijft een tovenaar met vrouwen", aldus de vriend.