HCC in actie tegen te trage computers in FOK!radio

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

We stellen steeds hogere eisen aan de snelheid en prestaties van onze computers. Tegelijkertijd proppen we computers vol met software en bestanden en schonen we hem nauwelijks op. En dat gaat slecht samen, zegt e HCC (Hobby Computer Club). De vereniging organiseert daarom de Nationale Computer Opschoondagen. Dat zorgt niet alleen voor minder ergernis, maar is ook goed voor het klimaat, zeggen ze. Of dat nou wel nodig is en hoe groot het probleem is gaan we in FOK!radio vragen aan HCC-directeur Petra Claessen. Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

Baal jij van je computer omdat die te traag is? Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).

FOK!user bazbo is niet alleen columnist van de FrontPage, maar ook schrijver. Hij heeft namelijk een boek geschreven. De titel is 'Alles kan kapot' en speelt zich af in de wereldstad Apeldoorn. Hij schrijft over over dood, leven, verdriet en fantasie. Meer hoor je vanavond, want we spreken met Bazbo.

Natuurlijk hoor je ook weer al het nieuws over FOK!. ForumAdmin Shmoopy heeft alle nieuwtjes van het forum weer verzameld.

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe studio van FOK!radio. Beeldmateriaal staat op onze Hyve. Meld je dus aan voor http://fokradio.hyves.nl !

Je kunt ook meepraten via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!