Vliegende piemels schokken eters

Het Amsterdamse restaurant Palazzo heeft een nieuwe voorstelling. Deze blijkt nogal schokkend te zijn. Menig bezoeker is namelijk nogal misselijk uit het etablissement gekomen, en dit komt niet door het eten.

Het restaurant is dan ook een vreemde eend in de bijt. Nadat iedereen het vijfsterrenmenu (minimaal 125 euro p.p.-red.) achter de kiezen heeft, volgt er namelijk een theatervoorstelling. Aan het eind van de nieuwste voorstelling worden de bezoekers echter verrast door vliegende piemels.  "Ik werd onpasselijk na dat dure diner", klaagt een bezoeker.

Gelukkig bleek de voorstelling een try-out. De gehate piemelscène zal dan ook niet meer te zien zijn in de uiteindelijke show, die vandaag in première gaat. Chef-kok Ron Blaauw heeft de piemels helaas gemist, maar "wat ik erover hoorde, is best humoristisch."

"Het optreden van de Britse Spymonkeys, aan het eind van de voorstelling, na het vijfgangendiner, levert inderdaad shockerende reacties op", beweert een medewerker van het theaterrestaurant. "Dan vliegen en dansen ze naakt over het podium. Tweeënhalve minuut lang. En het is niet het meest aantrekkelijke naakt. Je ziet veel schaamhaar. En kleine geslachtsdelen. Kijk, in deze wereld word je doodgegooid met naakt. En dit wordt met veel humor gebracht, maar we nemen onze gasten ook serieus en halen de act daarom nog voor de première uit de show."

 


Een scène uit een voorstelling van de Britse cabaretgroep