Rel om geüniformeerde agenten op seksfeest

Bij onze zuiderburen is onrust ontstaan om drie politieagenten. Het drietal, werkzaam bij de politie van Sint-Genesius-Rode, zou een seksfeest in Anderlecht hebben bezocht. Dit terwijl ze hun politietenue hadden aangetrokken.

De besloten orgie vond plaats in een afgelegen gebouw te Anderlecht. Volgens een bezoeker die aangifte had gedaan, kwamen er ineens drie politieagenten in uniform binnensneaken. Zij hadden geen zin om het entreegeld van honderd euro de man te voldoen. Tijdens hun eerste bezoek lag ineens een van de agenten op de grond te rollebollen met 'een bevallige blondine'. Getuigen hebben gezien hoe de vrouw even later voor hem knielde en de genotsknots van de agent in haar mond nam. 

Nadat de bewuste agent was gekomen, ging het trio weer naar buiten. Even na het middernachtelijk uur kwamen de heren, nog immer in werkkloffie, weer terug op het feest. Ditmaal goten ze zich vol met wodka en whiskey, en verlieten het pand weer. Om twee uur 's nachts kwam het edele drietal nog een keer terug. Omdat ze nu in burgerkleding waren, gingen de politieagenten volgens getuigen deze keer helemaal los.

Degene die de agenten erbij naaide, stuurde een brief naar de korpschef, de drie burgemeesters van de gemeenten van het korps en naar het politiecomité. Korpschef Willy Van Duffel zit behoorlijk met de kwestie in zijn maag. "We zijn een onderzoek gestart. Volgens onze informatie gaat het niet om drie agenten van ons korps, ook al gaven ze zich daarvoor uit. Wellicht hoopten ze zo niet te kunnen worden geïdentificeerd."


Dit bedoelde NWA vast niet met 'Fuck the police'