Kind valt 10 meter uit kermisattractie

Wonder boven wonder is de tweejarige Gracie aan de dood ontsnapt na een val van tien meter uit een kermisattractie. Omdat de menigte haar opving, ontsnapte ze aan de dood nadat ze in Florida uit een attractie met de naam 'Crazy Bus Ride' was gevallen.

Gracie was met haar moeder Sheri Pinkerton in Port Orange (Florida) net in de 'Crazy Bus Ride' geweest. Bij het uitstappen kwam het busje plotseling weer in beweging, waarop de moeder en dochter bekneld raakten. De moeder kon haar dochter nog met één hand bij haar been grijpen toen ze op het hoogste punt hingen, terwijl ze zichzelf met haar andere hand krampachtig vast probeerde te houden.

Mensen die het ongeluk zagen gebeuren verzamelden zich onder de attractie en moedigden de moeder aan om het kind los te laten. Na enkele minuten kon moeder Sheri het niet meer houden en liet haar kind in de menigte vallen. Gracie werd door de groep heelhuids opgevangen. De moeder hing echter nog met andere passagiers in de attractie, maar werden allen via een ladder gered.

Wat de oorzaak van het ongeluk was, is nog onbekend. Experts zijn dit aan het onderzoeken. Sheri Pinkerton verklaarde achteraf dat ze het moment waarop ze besloot haar kind los te laten, nooit zal vergeten. Bij het ongeluk raakte niemand ernstig gewond.