Beelen genomineerd voor Gouden RadioRing

Dj Giel Beelen maakt met zijn 3FM-programma Giel kans op de Gouden RadioRing. Ook is hij genomineerd voor de Zilveren RadioSter, de prijs voor de radioman van het jaar. Dat heeft de Avro, die de prijzen vergeeft, vanochtend bekendgemaakt in het ochtendprogramma Evers Staat Op. Ook de Coen & Sander Show van BNN en MiddenInDeNachtRick van Radio 538 maken kans op de RadioRing.

In de strijd om de RadioSter neemt Beelen het op tegen Gerard Ekdom (3FM) en Edwin Evers (Radio 538). Voor het vrouwelijke equivalent van de radioprijs zijn Froukje de Both (Radio 538), Sophie Hilbrand (BNN) en Annemieke Schollaardt (3FM) genomineerd.

Vanochtend zijn ook de genomineerden voor het Gouden Radio-Oortje, de prijs voor het radio-evenement van het jaar, bekendgemaakt. Genomineerd zijn Serious Request van 3FM, de Top 2000 van Radio 2 en het Koninginnedagfeest van Radio 538.

Gisteren werden al de nominaties voor de Televizier-prijzen onthuld. Gooische Vrouwen, Mooi! Weer De Leeuw en Op Zoek Naar Evita maken kans op de belangrijkste prijs, de Gouden Televizier-Ring. De radioprijzen worden op 24 oktober uitgereikt in het Avro-programma Schiffers FM. De televisieprijzen worden diezelfde dag verdeeld in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.


Giel Beelen genomineerd voor Gouden RadioRing  (foto: DAG)