Britney Spears besprongen

Britney Spears is door haar mindere periode blijkbaar even vergeten hoe het is om grote ster te zijn. Ze dacht dat ze ongemerkt kon gaan winkelen, maar dat had ze fout.

Zangeres Britney Spears is momenteel in New York om haar nieuwste single 'Womanizer' te promoten, maar ze was schijnbaar weer even vergeten hoe het is om tot de populaire artiesten te behoren, want ze deed absoluut geen moeite om een low profile te bewaren. En dat heeft mevrouw Spears geweten, want toen ze een juwelenzaak instapte in de SoHo buurt werd ze letterlijk besprongen door een horde fans.

Momenten nadat ze uit haar dikke Hummer was gestapt werd ze door haar geschrokken beveiliging weer teruggeduwd in de auto, omdat er teveel mensen waren om door de bodyguards te worden tegengehouden. Unieke was, dat het dit keer niet fotografen waren die zich verdrongen om Spears, maar puur fans die hoopte om een foto te kunnen schieten van hun idool. Helaas hebben de fans het moeten doen met een glimp van haar auto, want Spears en beveiliging zijn direct daarna weer weggereden.

Spears is alweer een tijdje gewend om wel in de belangstelling te staan van de pers, maar niet meer zo van haar fans. In de afgelopen twee jaar heeft de zangeres een enorm moeilijke tijd meegemaakt waarin ze weinig muziek uitbracht. Daar kwam vorig jaar verandering in en inmiddels lanceert ze weer de ene na de andere hit. Maar ook Spears zal moeten beseffen dat het leven van een ster nou eenmaal zijn tol eist.


Britney Spears besprongen