Wendy van Dijk wil 'tijd en rust'

Wendy van Dijk vindt het vervelend dat ze niet de tijd van de media krijgt om in alle rust en stilte uit te vinden of haar relatie überhaubt wat is. Dat zei ze vanavond in Mooi: Weer de Leeuw! Paul de Leeuw doelde op haar relatie met Erland Galjaard, die ondanks foto's en getuigen nog steeds door beiden niet wordt bevestigd.

"Tegenwoordig moet je binnen twee maanden al weten of je gaat trouwen en de kaarten op de bus doen", zegt Van Dijk. "Ik wil gewoon in alle rust kijken of mijn relatie iets is of wat kan worden." Over haar flop Million Dollar Wedding: "Het is vervelend, maar het is niet iets waar ik verder veel aan kan doen."

Erland Galjaard. programmadirecteur bij RTL, werd nog even aangepakt in De Wereld Draait Door. Mathijs van Nieuwkerk wilde weten hoe hij kon rijmen dat hij de roddelbladen verbiedt foto's van hem te maken en plaatsen, terwijl zijn RTL Boulevard middels een filmpje van een zoenende Georgina Verbaan wel een relatie stukmaakte. Galjaard: "Dat is iets heel anders, ik ben geen publiek figuur. En wat Boulevard doet is geen roddeljournalistiek bedrijven, wat de bladen wel doen."