Aangifte tegen prostituee na slechte seks

Een man uit Aken heeft aangifte gedaan tegen een prostituee omdat zij hem bedrogen zou hebben. Voor dertig euro zou de dame van lichte zeden hem in twintig minuten naar een geweldig hoogtepunt brengen, maar de man vindt dat hij bedrogen is.

De man en vrouw hadden afgesproken dat de man dertig euro zou betalen aan de Akense straatprostituee voor haar diensten. Volgens de politie vergaten de twee echter af te spreken wat er voor dat bedrag exact voor dienst geleverd moest worden. Toen de vrouw eenmaal begonnen was stopte ze abrupt met haar werkzaamheden toen het eierwekkertje dat zij meebracht afliep. De man was echter nog niet tot een hoogtepunt gekomen en was zwaar ontevreden over de dienstverlening.

Volgens de man liep het wekkertje namelijk niet na de afgesproken twintig minuten af, maar al na tien minuten. Volgens de man moest de vrouw haar dienstverlening voortzette, maar zij weigerde dit. Hierop eiste de man zijn dertig euro terug, maar ook dit weigerde de vrouw. De Akense politie werd erbij gehaald om te bemiddelen, maar dit mocht niet baten. Uiteindelijk heeft de man aangifte gedaan tegen de prostituee wegens bedrog.

Met dank aan John6 voor de submit.