Miley Cyrus wil ontslagen worden

Wanneer een Hollywoodcelebrity iets te bekend wordt, kan de roem bij zo iemand wel eens naar het hoofd stijgen. Zo ook bij Miley Cyrus, die er momenteel alles aan doet om ontslagen te worden.

Miley Cyrus geniet momenteel enorm veel populariteit dankzij de hitserie 'Hannah Montana'. De actrice is van huis uit een zangeres en wil dan ook liever zingen dan acteren. Alleen was haar zangcarrière nooit van de grond gekomen zonder de populaire serie, ook al is haar vader de bekende countryzanger Billie Ray Cyrus. Hoe dan ook, Miley Cyrus denkt dat er meer brood zit in een zangcarrière dan in een acteercarrière en dus lijkt ze er momenteel alles aan te doen om ontslagen te worden.

Tegen haar vriendinnen schept de tiener op dat ze binnenkort de show uitgegooid wordt. Is het niet vanwege haar belachelijk hoge salaris, dan wel vanwege haar onhoudbare gedrag de laatste tijd. Haar collega's zijn woest op de actrice, want zij zijn bang dat wanneer Cyrus ontslagen wordt, dat het einde van de show betekent en dat dus hun baantje stopt. Niet zo'n heel belachelijke gedachte gezien het feit dat de show 'Hannah Montana' heet, naar de naam van het personage dat Cyrus speelt.

Disney, maker van de serie, ontkent uiteraard alle geruchten met klem. De geruchten gaan dat er nog maar 12 afleveringen worden gemaakt voordat de serie voorgoed wordt opgedoekt. Maar Disney zegt dat het huidige seizoen, met 24 afleveringen, gewoon wordt afgemaakt. Sterker nog, het bedrijf zegt dat er daarna nog eens 6 afleveringen worden opgenomen.

De serie Hannah Montana draait om een normaal schoolmeisje dat 's avonds door het opzetten van een pruik stiekem door het leven gaat als een populaire popster. Misschien moet Cyrus zelf ook een pruik opzetten.


Foto bij: Miley Cyrus wil ontslagen worden  (foto: DAG)