Mama Spears: Britney stortte in door mij

Lynne Spears, de moeder van zangeres Britney Spears, neemt de schuld op zich van het instorten van haar dochter. Dat is opmerkelijk, want Lynne heeft zich constant geprofileerd als het absolute voorbeeld voor haar dochter. Totdat Britney twee weken geleden de media opzocht en vertelde dat ze nog leeft dankzij haar vader. Dus voor Lynne zat er niets anders op dan weer naar de reporters te stappen en dit keer negatief over zichzelf te praten.

Nu ineens voelt ze zicht schuldig voor de, zoals zij het noemt, 'melt down' die haar dochter vorig jaar doormaakte: "Een moeder geeft altijd zichzelf de schuld. Ik heb een hoop van die schuld op me genomen, of eigenlijk alles. Dat komt door mijn persoonlijkheid, ik denk altijd dat het mijn schuld is." Aldus Lynne, die daarna uiteraard wel even haarfijn wilde uitleggen waarom het nou precies is misgegaan met Britney.

"De roem is haar naar het hoofd gestegen. Als je in een klap bekend wordt, is dat heerlijk in het begin. Ik noem dat de wittebroodsfase. Ze ontmoette allemaal fantastische mensen, maakte geweldige reizen. Maar dan steekt de lelijke kant van de roem zijn kop op en daar was ze niet klaar voor. Daar waren we alle twee niet klaar voor." Aldus moeder Spears. Hoe dan ook: Britney lijkt alles weer te kunnen relativeren en is weer op het juiste pad. Ze bewees dit door het winnen van drie VMA Awards vorige week (klik en bekijk de video).



Het gelukkge gezin Spears, (FOTO: DAG)