FOK!radio: Alles over de nieuwe abonnementen

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Gebruik maken van FOK! kost niks. Maar daar kun je vanaf nu verandering in brengen, in ruil voor extra opties. Sinds 00:00 uur kun je namelijk een abonnement nemen op FOK!. Extra functies zoals je eigen headers boven het forum zetten kun je nu kopen voor een maandbedrag. FOK!-eigenaar Danny legt vanavond in FOK!radio uit wat je allemaal kunt met de nieuwe abo's. We vragen hem ook hoeveel users er nu een abo hebben, wie eigenlijk de eerste was en of je er ook wat aan hebt als je alleen op de FrontPage van FOK! komt. De eerste 100 abonnees maken kans op een spelcomputer. Danny maakt vanavond live bekend wie de winnaar is! Je kunt vanaf nu ook automatisch je notes aanvragen, voor 4,50 euro. Maar we willen ook weten of FOK! eigenlijk wel gratis blijft en hoeveel abonnees er eigenlijk verwacht worden. Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

Wil jij voor 4,50 euro weten welke notes je hebt? Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).

Er kwam gisteren een nieuw subforum bij: 'Can't Buy Me Love', over het gelijknamige RTL programma dat De Gouden Kooi opvolgt. Aan Forum Admin Remlof vragen we waarom zo'n subforum er nu is. Daarnaast vertelt hij ons alle andere nieuwtjes over FOK!

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe studio van FOK!radio. Beeldmateriaal staat op onze Hyve. Meld je dus aan voor http://fokradio.hyves.nl !

Je kunt ook meepraten via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!