Olympisch naakt in Playboy

Goud of geen goud in Peking, het is zeker goud voor de Duitse Playboy. Het blad heeft voor deze welgetimde editie, die vandaag verschijnt namelijk vier sexy Olympische sportsters weten te strikken die uit de kleren gaan. De vier atletes zijn hockeyster en tevens aanvoerster van het Duitse team Katharina Scholz (25), de talentvolle kajakster Nicole Reinhardt (22), zeilster Petra Niemann (30) en judoka Romy Tarangui (20).

Elk van deze mooi afgetrainde dames siert om beurten de voorkant deze maand. Playboy brengt deze editie uit met vier verschillende covers. Als eerste valt de eer te beurt aan Scholz. Zij is wel enigszins bevreesd dat haar naaktreportage haar Olympische prestaties overschaduwt. Aan de andere kant is ze trots en voelt ze zich zeker van haar lichaam. Bovendien vindt ze dat de shoot bij hockey past. Want 'hockey is sexy', aldus de aanvoerster.

En niet alleen hockey want ook kajakken, zeilen en judo wordt zo een stuk sexyer.

Om alvast in de stemming te komen heeft FOK! een videoreportage van een van de playboyfeesten opnieuw gemonteerd.  Dit NSFW filmpje vind je hier.


Doebadieba (foto: DAG)