Man bekent slippertje in slaap

Een Chinees heeft op een wel heel lullige manier opgebiecht te zijn vreemdgegaan. Al slapende deed hij namelijk zijn slippertje uit de doeken. Zijn vrouw die naast hem lag, heeft alles gehoord.

Vrouwlief dacht al een tijdje dat haar echtgenoot buiten de deur neukte, maar ze kon het helaas niet bewijzen. Haar man deed de laatste tijd nogal afstandelijk. Ook beantwoordde hij nimmer zijn gsm als zijn vrouw in de buurt was.

Op een gegeven moment hoorde ze manlief iets in zijn slaap mompelen. Hier sprong zij gelijk op in door hem uit te horen. Zo vroeg zij of hij er een ander op nahield, en tot haar verbazing werd die vraag met 'ja' beantwoord. Hierop vroeg zij waar die buitenvrouw dan wel niet woonde, en hij gaf spontaan het adres.

De volgende ochtend legde de vrouw haar man  zijn spontane antwoorden voor, maar hij ontkende de vragen te hebben beantwoord. Omdat zij het toch niet vertrouwde, besloot zij maar eens een kijkje te nemen bij het opgegeven adres. En inderdaad, hier trof zij haar echtgenoot samen met een vreemde vrouw aan.