Verwondingen Morgan Freeman vallen mee

Het lijkt mee te vallen met de verwondingen die Morgan Freeman zondagavond opliep bij een auto-ongeluk. Volgens een woordvoerder heeft de acteur een gebroken arm, elleboog en een beschadigde schouder overgehouden aan het ongeval.

Eerder werd er vanuit gegaan dat Freemans toestand aanmerkelijk zorgwekkender was. De auto van Freeman sloeg zondagnacht meerdere malen over de kop en belande in een greppel. De 71-jarige acteur werd per helikopter naar het ziekenhuis vervoerd. "Freeman mag waarschijnlijk dinsdag onder het mes en de doctoren gaan er vanuit dat hij volledig zal herstellen", liet zijn woordvoerder weten.

Over de exacte oorzaak van het ongeluk tast de politie nog in het duister. Tegenover de BBC liet een woordvoerder van de politie in Mississippi weten dat zowel Freeman als zijn passagier een gordel droeg. "We hebben verder geen enkele aanwijzing dat er drugs of alcohol in het spel zijn. Waarschijnlijk is mister Freeman in slaap gevallen achter het stuur, er waren geen andere auto's of voetgangers in de buurt." De politie is een onderzoek begonnen naar de toedracht van het ongeval.