Keira Knightley wil geen dikke tieten

Voor haar rol in de nieuwe film 'The Duchess' eist Keira Knightley dat de producent haar borsten intact laat. Voor de filmposters van de film 'King Arthur' werd Keira namelijk nog bijgewerkt met Photoshop. Guinevere, de rol van Keira, prijkte op de posters namelijk met een volle C-cup.

De broodmagere actrice vindt het echter geen ramp dat ze bij het uitdelen der borsten te laat kwam opdagen. Zij wil daarom worden afgebeeld zoals zij daadwerkelijk is. Hollywood was juist van plan haar borstomvang op de filmposter een cupmaat groter te maken. "Ze staat erop dat haar lichaam blijft zoals het is. Ze is trots op haar figuur en ze wil het absoluut niet veranderen", laat een insider weten.

Het is overigens niet de eerste keer dat Keira's borsten in opspraak zijn gekomen. Eerder al hadden de marketingteams van de films 'Bend it like Beckham' en 'King Arthur' iets te enthousiast gebruik gemaakt van Photoshop. Op beide filmposters staat een rondborstige Keira Knightley. De actrice zelf heeft ook al enkele malen laten weten dat zij graag grotere borsten wil.

 

Keira Knightley top
Keira stond inderdaad achteraan...