Mini-Me: sekstape was wraakactie van ex

Verne Troyer geeft zijn ex Ranae Shrider de schuld van het uitlekken van de sekstape waarin zij samen te zien zijn. "In juni heb ik de relatie verbroken. Waarschijnlijk heeft het daar iets mee te maken", zei de 39-jarige lilliputter tegen de zender E! Entertainment.

"Rond dezelfde tijd dat het uitging besloot zij om de video openbaar te maken", vertelde de acteur, bekend als Mini-Me uit de 'Austin Powers'-films. "Ik kan me niet voorstellen dat ze dacht dat ze me daarmee kon terugwinnen."

Shrider zou het pikante filmpje hebben verkocht aan de Amerikaanse website TMZ, die het eind vorige maand publiceerde. Troyer is aangeslagen en voelt zich 'verraden en gekwetst' door zijn ex. "Het voelt alsof ik geen privacy heb. Iedereen heeft iets kunnen zien dat alleen was bedoeld voor haar en mij", aldus de verdrietige dwerg.

De acteur laat het er niet bij zitten heeft inmiddels stappen ondernomen. "De laatste twee, drie weken heb ik veel geld uitgegeven om het aan te vechten. Mijn advocaat verricht goed werk."

Via juridische weg probeert hij ook zijn ex uit zijn huis te zetten, want dat zij nog steeds samenwonen, levert de nodige problemen op. "Bij mijn vertrek vandaag zag ik haar nog en dan begint ze me uit te schelden", schetst hij de situatie.

Troyer denkt dat de sekstape nu al invloed heeft op zijn carrière. In ieder geval is hij in Nederland vanaf 24 juli in de bioscoop te zien in 'The love guru'. Hij speelt hierin naast onder anderen Mike Myers, Jessica Alba en Justin Timberlake.