'Thaise wilde P.J. Rens vermoorden'

Zo heb je tien jaar lang geen Peter Jan Rens nieuws en zo twee keer op een dag. Berichtten we vanochtend nog dat exfreefighter Ron Smoorenburg Peter Jan Rens gaat aanklagen wegens oplichting, nu blijkt dat het leven van Mijnheer Kaktus aan een zijden draadje heeft gehangen. De thaise vrouw waar hij al jaren mee samenwoont wilde de vrolijke televisiester laten vermoorden.

Dat beweren Smoorenburg en Lex de Groot, die zakenpartners van Rens waren. Rens had tegen hen gezegd dat hij vele programma's maakte voor de Oosterse tv-markt, maar die zeepbel hebben ze inmiddels doorgeprikt. Volgens beide heren was Rens meer bezig met zijn seksverslaving. Hiervoor ging hij zelfs samenwonen met een 32-jarige masseuse genaamd Wan en haar puberdochter, al zegt Rens dat het puur platonisch is en ze zijn vrouw is voor haar status en zijn gemak. In Nederland heeft Rens al bijna dertig jaar een relatie met Joke. Onzin zegt De Groot: "Hij was smoorverliefd op Wan. Wat hij echter niet wist is dat ze hem gewoon geld afhandig wilde maken en hem desnoods van kant maken."

Peter Jan Rens spreekt dit tegen: "Wan is een vrouw die voor een aantal kinderen zorgt en al acht jaar bij mij woont. Joke woont bij me in Nederland. Velen kwamen spontaan van heinde en verre om te klikken dat ik een vrouw heb in Azië. Maar mijn Joke was het eerst op de hoogte en weet hoe het zit." Wordt ongetwijfeld vervolgd.