Geile raamlikker vrijgesproken

De politierechter van Assen snapte vandaag niets van de tenlastelegging. "Wat is erotisch likken aan een raam? Dit is te gek voor woorden. Het is gewoon belachelijk wat in deze tenlastelegging staat", verzuchtte hij. De rechter kon dan ook niets anders doen dan de 24-jarige Pool, die vandaag verstek liet gaan, vrij te spreken.

Ladderzat waggelde de Pool eind vorig jaar over een vakantiepark in het Drentse Erm. Eenmaal bij de receptie aangekomen, begon de beste man uit geilheid aan het raam te likken. De stomverbaasde receptioniste werd even later buiten door de vieze man aangesproken. In het Duits vertelde de Pool 'hongerig te zijn naar een meisje' en 'zin in een meisje te hebben'. Hierop greep de man de vrouw beet en wilde met haar borsten spelen.

De officier vond de aanklacht aanranding wel bewezen en wilde 600 euro van de beste man zien. De rechter kon afgezien van de inhoud ('erotisch likken') ook in taalkundig opzicht geen chocola maken van de dagvaarding, en besloot de man dan ook vrij te spreken. Tevens werd de man verdacht van het vernielen van een auto, maar wegens gebrek aan bewijs is de man ook hiervoor vrijgesproken.

 


Wellicht werd de Pool door dit nummer geïnspireerd