Duitser heeft permanente trek

Meestal zou iedereen wel tevreden zijn om veel te kunnen eten zonder ook maar een paar gram aan te komen. De Duitser Heinz Asthoff denkt hier echter heel anders over: de 68-jarige man uit Offenbach heeft altijd honger.

Hoewel hij 12.000 calorieën per dag naar binnen schrokt, valt zijn gewicht nog mee: 95 kilo bij een lengte van 1,83 meter. De Duitser kreeg zijn verschrikkelijke eetgedrag nadat zijn vrouw 22 jaar geleden aan kanker overleed. Vanaf dat moment eet de Duitser als een gek. Zijn dagmenu bestaat uit een kilootje leverkaas, 2,5 kilo aardappelen, twaalf eieren, pizza’s, patat en af en toe willen twintig leverpasteitjes er ook nog wel eens ingaan. Niks zonder een volle pot mayonaise natuurlijk.

De doktoren hebben geen idee wat de oorzaak van Heinz' eetgedrag zou kunnen zijn. Volgens de doktoren is hij een ‘bodemloze put’.

Goed voor Heinz' portemonnee is zijn eetgedrag niet: hij geeft meer uit aan eten dan dat hij krijgt aan pensioengeld. Heinz heeft overigens nog het advies gekregen te blijven roken. Als hij stopt, zal zijn eetgedrag waarschijnlijk nog erger worden.