De nieuwe clip van Britney Spears online

'Break the Ice' beleefde zijn première op de fansite van de 26-jarige popdiva. Het nieuwe nummer van Britney Spears begint met kreunend: "

Het is een tijd geleden...Ik weet dat ik je niet had moeten laten wachten...maar ik ben hier nu..." De videoclip bij het nummer van Spears beleefde woensdag zijn première op de fansite van de 26-jarige popdiva. De fans konden na de eerste vertoning tijdens een live 'cyberfeestje' de volledig geanimeerde clip bij 'Break the ice' met elkaar bespreken.

Spears laat zich in de clip van haar krachtdadige kant zien. Ze bevindt zich in een futuristische wereld waarin ze te zien is als een knappe, dunne en stoere vrouw in een bodysuit. In de video maakt de popprinses korte metten met verschillende cyborg-karakters. Vervolgens laat ze een hoofdgebouw van robots ontploffen. De clip eindigt met de woorden 'wordt vervolgd'.

De clip, die is getekend in een Japanse animatiestijl, is geregisseerd door Robert Hales. Die maakte eerder de clip bij 'Crazy' van Gnarls Barkley. De single 'Break the ice', van het in oktober verschenen album 'Blackout', wordt uitgebracht op 14 april.