Feestje loopt volledig uit de hand

Icoon Opmerkelijk De 15-jarige Britse tiener Gemma Anscomb, heeft een feestje bij haar thuis volledig uit de hand laten lopen. Twee maanden geleden kwam er ook al een tiener in het nieuws, die zijn ouderlijk huis had uitgewoond. Gemma is echter nog iets verder gegaan.

De tiener had een aantal vrienden uitgenodigd om naar een video te kijken. Althans, dat is wat haar ouders dachten. De puber had via internet allerlei mensen uitgenodigd voor een wilde party. De gevolgen voor het huis waren desastreus.

Kennelijk was er veel bier ingeslagen, maar niet opgedronken, want er stond een flinke laag van het gele vocht op de vloer. Verder waren er laptops, sieraden en iPods gestolen. De slaapkamers zijn ook niet ongebruikt gebleven. Gemma’s kamer is gebruikt voor groepsseks en in de slaapkamer van haar zusje hebben de feestgangers onder andere ondergoed en handboeien achtergelaten.

In het hele huis zijn ook sporen van alcohol, weed en cocaïne gevonden en er is XTC aanwezig geweest. Dat laatste weet men, omdat de hond hier een overdosis van heeft gekregen en in coma is geraakt. De schoonmaakkosten zullen naar verwachting duizenden euro’s bedragen.

Feestbeest Gemma vindt het trouwens geen enkel probleem dat de hele wereld nu weet van haar feestgedrag. Het was ”Fucking good. Mama wou mij een lesje leren door het nieuws wereldkundig te maken, maar het enige dat ze bereikt heeft is dat de fuivers nu denken: "leuk, we halen de voorpagina's van het nieuws!”” Ze is echter wel boos op haar ouders, omdat zij het feestje hebben verstoord.