Dries Roelvink komt met EK-kledinglijn

Na het debâcle rond zijn afgelaste Ahoy-concert en de tweede prijs in de Loden Leeuw-verkiezing, hoopt de aandachtsgeile Dries Roelvink nu eens positief in het nieuws te komen. Hij wil nu een flinke slag slaan tijdens het aankomende EK Voetbal. Dries brengt namelijk een complete EK-garderobe in de winkels.

Het neusje van de zalm in Dries' collectie zijn de pantoffels in de vorm van een oranje voetballeeuw. Iedere Nederlander hoopt dat ons land het zo lang mogelijk volhoudt tijdens het prestigieuze voetbaltoernooi, alleen hoopt Dries het net een beetje meer. Mocht Nederland er dankzij de loodzware pool al na de eerste ronde naar huis moeten, dan blijft de zonnebankbruine zanger met al zijn kleertjes zitten. En dat zou de zoveelste financiële klap voor Dries worden.

"Voor Dries is er een mooi oranje pak ontworpen, voorzien van een mooi logo op de borstzak en een grote leeuwenprint op de broek. Andre is al helemaal gericht op het gastland met een mooie oranje lederhose, waarop ook een grote leeuwenprint is aangebracht", zo is te lezen op Dries' eigen site. Overigens blijft het uitbrengen van een eigen kledinglijn voor de meeste BN'ers bij een eenmalige actie, omdat de kleding onverkoopbaar blijkt.


Dries mag trots zijn op zijn kledinglijn