Edwin Evers: geen anti-Jensen-clausule

Icoon RadioEdwin Evers heeft niks in zijn contract staan over Robert Jensen. Rob Stenders beweert in zijn nieuwe boek 'Stenders Leesvermaak' dat Edwin Evers een anti-Robert Jensen-clausule in zijn contract bij Radio 538 heeft staan. "Volgens Edwin is daar geen sprake van", laat een woordvoerster van Radio 538 aan Radiofreak.nl weten.

In het boek schrijft Stenders: "Ik kon, in tegenstelling tot velen in onze branche, Jensen goed hebben. Edwin Evers schijnt zelfs ooit een contract getekend te hebben met de clausule dat, als Robert Jensen ook bij Radio 538 kwam werken, hij direct transfervrij mocht vertrekken."

Dat Robert Jensen niet echt geliefd is bij velen is bekend. In een ander boek, namelijk 'Herinnert u zich deze nog' van Arjan Snijders, wordt duidelijk hoe Jensen te werk ging toen hij radiobaas bij Veronica was. Van Inkel moest minder praten en naamjingles draaien en Evers moest van Jensen kappen met de imitaties, omdat hij er wel klaar mee was.

Overigens ontkent Radio 538 wel vaker wat. Zo waren ze eind vorig jaar niet in gesprek met Giel Beelen en niet in onmin met Ruud de Wild, naar eigen zeggen dan. Achteraf bleek het van beiden wél zo te zijn.