Boer Zoekt Vrouw verbreekt weer record

De opmars van Yvon Jaspers en haar boeren gaat onverstoord verder. Het KRO-programma Boer Zoekt Vrouw heeft namelijk de grens van 4 miljoen kijkers gepasseerd. Zondagavond stemden maar liefst 4.136.000 mensen af op het populaire datingprogramma op Nederland 1, bleek vandaag uit een overzicht van de kijkcijfers.

Daarmee zette Boer Zoekt Vrouw een nieuw hoogtepunt neer. De afgelopen week gingen de kijkcijfers in rap tempo omhoog. Twee weken geleden keken ruim 3,4 miljoen mensen, een week geleden was dat al opgelopen tot bijna 3,8 miljoen nieuwsgierigen die de partnerzoektocht van de boeren wilden volgen. Boer zoekt vrouw zorgde ook nog voor een minirelletje afgelopen week. Zo werd verklapt wie het liefje is van Boer Jan.

Het voetballen op RTL 4 kwam opnieuw niet voor in de top 5. Na Boer Zoekt Vrouw en het schaatsen staat 'We Gaan Nog Niet Naar Huis' op nummer 5. 

Wil je meepraten over BzV, dan kun je terecht in FTR op het Forum. Voor leuke foto's van Yvon Jaspers kun je terecht in Babes & Hunks.