Noodkreet Fajah Lourens: Lieke is verdrietig

Icoon ShowbizzFajah Lourens heeft het vandaag opgenomen voor haar goede vriendin Lieke van Lexmond. Lourens beviel afgelopen week van Shai en natuurlijk kwam de GTST-actrice op kraambezoek. En daar zag ze het meteen: Lieke is verdrietig.

Hoewel Lourens nog ligt bij te komen van de bijna onmenselijk zware bevalling weet ze toch de kracht op te brengen om de wereld (lees: Telegraaf-lezers) te laten weten dat Lieke niet vergeten mag worden. Ze is zelfs een beetje boos. "Ik vind alle verhalen rond de stukgelopen relatie van Lieke van Lexmond en Jeroen Rietbergen erg eenzijdig. Iedereen heeft het over het nieuwe geluk van Linda die tenslotte nu samen is met Jeroen. Maar er wordt mooi wel voorbij gegaan aan het verdriet van Lieke. Zij is verlaten, ze hadden net een huis gekocht. Er wordt zelfs gesuggereerd dat Lieke vreemd is gegaan. Daar maak ik me boos om."

Verder weet Fajah, als goede vriendin die ze is, ook zeker dat Lieke en het nieuwe seksspeeltje van Linda niet als goede vrienden uit elkaar zijn gegaan: "Voor mij is één en één twee. Jeroen kent Linda inmiddels tien maanden. Hij speelde in de band van het programma Just the two of us, dat zij presenteerde. Hun samenwerking is veel langer geleden dan Lieke en Jeroen uit elkaar zijn… Nou dan".


Lieke blijft ondanks alles toch een beetje lachen.