HNTM-stylist: model worden? krijg anorexia!

Bastiaan van Schaik, stylist bij Hollands Next Top Model (HNTM) raadt meiden die model willen worden aan om anorexia te kweken. Dat zegt de kogelronde stylist in de Nieuwjaarspecial van FOK!-tv. "Je moet afvallen, krijg maar anorexia. Hoe dunner hoe beter."

De HNTM-stylist, die erom bekend staat de deelneemsters aan het janken te krijgen, zegt dat de meeste topmodellen al mager van nature zijn. "Het is genetisch bepaald in de meeste gevallen. Tegen de iets rondere meisjes zou ik willen zeggen, ach laat maar zitten of krijg anorexia. En hoewel rond ook mooi is, gaat dat voor de mode niet op, dat is Frans maatje 34, daar moet je gewoon inpassen, het is de internationale standaard. En anders is het helaas pindakaas. Maar je kunt dan altijd nog model worden voor de Wibra-folder."

De hele reportage kun je hieronder bekijken, waar Bastiaan ook nog vertelt voor hoeveel geld hij met iemand naar bed zou gaan. Tevens kun je een interview met Jort Kelder bekijken over bindingsangst en een exclusief interview met Tony – Spandau Ballet – Hadley. Kijk morgen ook naar het tweede deel van de Nieuwjaarspecial voor meer opmerkelijke uitspraken.


Natuurlijk kun je 'm ook als wmv downloaden (141Mb)