Ex: "Lindsay Lohan is nymfomaan"

Icoon ShowbizzVolgens de ex-vriend van de bekende drugsjunk Lindsay Lohan zou ze seks hebben gebruikt als alternatief voor drank en drugs. "Lindsay is absoluut een nymfomaan", liet Riley Giles weten. "Ze eiste dat we seks hadden, keer op keer." De 24-jarige snowboarder leerde Lohan in een afkickkliniek kennen waar ze beiden werden behandeld. Toen ze in oktober het centrum in Utah, na een behandeling van zestig dagen, verlieten maakte de beroemde actrice hun relatie bekend. Samen met haar nieuwe scharrel liet de 21-jarige actrice zich door fotografen op de foto zetten. Ze zei toen dat ze erg gelukkig was.

Na het ontslag uit de afkickkliniek ging het prille liefdespaar een blokhut in de besneeuwde bergen bewonen. "We kwamen dagenlang ons bed niet uit", liet onze beste Giles weten. "Lindsay is zo sexy, ze heeft een fantastisch lichaam." Volgens de snowboarder was er veel meer dan alleen seks. “Lindsay zei dat ze van me hield en ik zei dat ook tegen haar. We waren een maand lang elke dag samen en ik weet zeker dat ze van me hield omdat ze niet stopte met huilen toen we afscheid moesten nemen op het vliegveld."

Nadat de 21-jarige seksbom terug was gegaan naar Los Angeles, ging hun relatie andere vormen aannemen, legt Giles uit. De beste man zou zich zorgen maken om Lohan, omdat de wereld van glitter en glamour geen goede uitwerking zou hebben op haar, die de relatie een tijdje later heeft verbroken. "Het moet moeilijk zijn om daar clean te blijven. Ik zou het niet kunnen.". Nadat Lohan twee keer door de politie is betrapt met een beschonken hoofd achter het stuur en cocaïne besloot ze zichzelf op te laten nemen in de kliniek in Utah.