Gerard Joling dumpt Nance

Hét SBS-koppel is uit elkaar. Na de succescolle presentaties van vele edities van Sterren Dansen Op Het IJs en So You Wannabe a Popstar? is het doek nu gevallen voor het presentatieduo Gerard Joling en Nance. Nance moet nu moederziel alleen de presentatie van het nieuwe programma Dancing Queen op zich nemen.

Niet dat Geer er geen zin meer in heeft, maar de razend populaire zanger en presentator heeft het simpelweg te druk. Nance vindt het erg jammer dat ze haar maatje moet missen. "Mensen hebben ons nu anderhalf jaar samen gezien. Maar ik heb al een hele solocarrière als presentatrice gehad. Dit is terug naar mijn basis."

Toch heeft de blonde ex-zangeres van Twenty 4 Seven erg veel zin in haar nieuwe job. "Op mijn vierde begon ik met klassiek ballet, daarna deed ik popballet. Mijn hele leven bestond uit dansen. Ik heb er álles mee.""

Of het duo ooit nog samen zal presenteren, laten ze wijselijk in het midden. "De rek is wel even uit Sterren dansen op het IJs, denk ik. Misschien moeten we maar een jaartje overslaan", vindt Joling.