Depp populair bij handtekeningenjagers

Icoon ShowbizzAls je graag een handtekening van een ster wil hebben moet je absoluut niet bij de komiek Will Ferrell zijn. Ook Tobey Maguire, Renee Zellweger, Teri Hatcher en Scarlett Johansson zijn niet van de uitdeligere soort als het gaat om handtekeningen zetten.

De man bij wie je wel moet zijn is Johnny Depp. Hij plaatst zijn handtekening waar je maar wil, en doet daar ook niet moeilijk over. Dit is althans de uitslag van de jaarlijkse verkiezing van de ‘beste en slechtste handtekeningzetter van Hollywood’ die door het Amerikaanse tijdschrijft Autograph Magazine werd georganiseerd.

Voor de derde keer op rij gaat de ‘Pirates of the Caribbean’-acteur met de eer aan de haal. In het tijdschrift staat te lezen: "Depp praat graag met zijn fans en wil hen echt leren kennen als hij iets voor ze signeert. Hij zet zijn krabbel zelfs op meer dan één item als hij tijd heeft." De collega’s die zijn voorbeeld graag volgen zijn onder andere George Clooney, Matt Damon, Jack Nicholson en Katherine Heigl. Zij schromen ook niet om hun krabbel te plaatsen op een dvd-hoes of een petje van een fan.

In de lijst van de ‘scheutige’ krabbelaars is Russel Crowe een opvallende nieuwkomer. Het afgelopen jaar prijkte de 43-jarige acteur nog hoog in de lijst van de slechte signeerders.

Het feit dat Ferrel niet graag zijn handtekening zet is een teleurstelling voor het Amerikaanse tijdschrift: "Dat is echt een teleurstelling, aangezien hij zijn fans altijd zo goed behandelde" zo wordt er geklaagd.

Johnny Depps handtekening
Graag gewild bij de fans