Potloodventer verlegen om zijn kleine penis

Icoon OpmerkelijkEen op heterdaad betrapte potloodventer uit het Engelse Stockton heeft geprobeerd om zich voor de rechter vrij te lullen door te zeggen dat zijn speleding te klein is om ermee te kunnen pronken. De 41-jarige Michael Carney staafde in de rechtbank zijn bewering door middel van foto’s. "Mijn geslachtsdelen zijn onvoldoende ontwikkeld", vertelde de wanhopige man om zichzelf te verdedigen. "Ik zit er danig mee verveeld. Zelfs tegenover mijn vrouw. U begrijpt, edelachtbare, dat ik dit gebrek liever voor mezelf hou in plaats van het aan de grote klok te hangen."

De jury in de Tesside Crown Court liet zich niet van stuk brengen en oordeelde dat de vader van twee kinderen schuldig was bevonden aan openbare zedenschennis. De man probeerde niet één keer, maar zelfs zeven keer zijn kleine Willy aan de vrouw te brengen. De uitspraak wordt in januari verwacht.

Tijdens de rechtszaak bleek dat het niet voor de eerste keer was dat Carney zijn waar liet zien. In de afgelopen jaren heeft hij maar liefst zes keer zijn minst ontwikkelde kant aan de dames laten zien. Hij liep meestal poedelnaakt achter het raam van zijn woonkamer en hij is ook een aantal keer op zijn oprit gezien. De jury kreeg ook te horen dat de man al vijf keer joggende vrouwen heeft lastiggevallen. Mister Small Willy riskeert een gevangenisstraf.