Belg met tamponfetisj opgepakt

Een 57-jarige Belg is deze week gearresteerd. De ex-beroepsmilitair die een voorliefde heeft voor gebruikte tampons, zou zich schulding hebben gemaakt aan zedendelicten. Hij werd op heterdaad betrapt toen hij tijdens een demonstratie plaatjes aan het schieten was van wildplassende tienermeisjes.

De amateurfotograaf werd opgemerkt door oplettende agenten die hem gelijk in de kraag vatten. Toen men een kijkje ging nemen in het huis van dit voormalig kandidaatgemeenteraadslid voor de lijst Groen!, stuitten ze op een complete fotocollectie van wildplassende jonge vrouwen en meisjes. Met zijn digitale camera op zak, heeft de Belg het hele land doorgereisd om mooie plaatjes te schieten.

Volgens Vlaamse media waren de kiekjes niet het enige weerzinwekkende wat de agenten aantroffen. Zo bleek de man ook een grote verzameling kinderporno in zijn bezit te hebben. Ook blijkt de viezerik een tamponfetisj te hebben. Bij de huiszoeking stuitte de politie namelijk tevens op een aantal gebruikte tampons, die met punaises aan de muur waren geprikt.

Met dank aan Loedertje, Impry en dom_blontje voor de submit.