Vlaamse (17) verleidt Enrique Iglesias

Het is voor Enrique Iglesias te hopen dat zijn vaste vriendin Anna Kournikova niet meeleest op Belgische websites want dan zou hun relatie wel eens een flinke knauw kunnen krijgen. De media bij onze zuiderburen verhalen namelijk over de 17-jarige Stephanie Keysers uit Schilde. Zij vertelde gisteren op de radio een avontuurtje met de 30-jarige Spanjaard te hebben beleefd.

Keysers had eerder via de radio een 'meet & greet' gewonnen met de zanger. Zondagavond na een show in Brussel stond ze te wachten aan het podium. Plotseling kwam de drummer voorbij. Het lukte haar om met de drummer aan te pappen en achter het podium te geraken. Na een korte kennismaking mocht ze haar drie vriendinnen gaan halen.

Stephanie en haar vriendinnen kregen vervolgens te horen dat hen iets beters te wachten stond dan een meet & greet. Ze mochten mee in de tourbus, die hen meenam naar het Sheraton Hotel. Van de bar ging het naar de kamer van Enrique, waar Stephanie niet wist wat haar overkwam.

De 17-jarige Vlaamse geeft toe dat ze een beetje dronken was toen ze op Enrique's kamer belandde. Daar vroeg de zanger: ''Hoe oud ben je?'' Stephanie loog dat ze 18 jaar was waarop Enrique vroeg: ''Is het legaal om seks te hebben in België op je 18e? Ik ben 30.'' Volgens het meisje antwoordde ze daarop dat de zanger dan zeker veel ervaring moest hebben. ''Dat moet je maar zelf uitvinden'', antwoordde het Spaanse idool.

Toen deed de zanger de deur van zijn badkamer dicht en begonnen ze te kussen. Stephanie's moeder heeft begrip voor haar dochter: ''Het is een meisjesdroom die voor haar is uitgekomen.''