Vrouwelijke BN'ers schaars gekleed op kalender

Goed nieuws voor de liefhebber van vaderlands mooiste, bekende dames. Om de kas van Bridget Maaslands Dutchypuppy Foundation te spekken, staan twaalf bekende dames als pin-up afgebeeld op de nieuwste verjaardagskalender van de organisatie.

Deze organisatie strijdt tegen mishandelde en zwervende viervoeters. De opbrengst van de kalender, die sinds gisteren in de winkels ligt, komt ten goede aan deze stichting.

Onder anderen Ellemieke Vermolen, Froukje de Both, Do en Nance staan in weinig verhullende kleding op de kalender afgebeeld. Fans van Ellemieke Vermolen hebben echter pech. Aangezien zij de maand februari siert, kun je het minst lang van haar genieten.

Niet alleen de dames zelf zijn overigens op de foto's te zien. Zij staan namelijk samen met hun trouwe viervoeter afgebeeld.

De fotograaf heeft zich overigens laten inspireren door het werk van de beroemde jaren ’50-fotograaf Alberto Vargas. Om te kijken of je de puppiekalender ook op jouw wc wil hangen, kun je hier de kalender alvast online doorbladeren.