Inbreker moet zijn rommel opruimen

Een inbreker uit de Amerikaanse stad Montgomery had dinsdag wel heel erg veel pech. De man werd niet alleen door de bewoners gestoord in zijn werkzaamheden, ook moest hij van de bewoners alle rotzooi opruimen die hij had gemaakt tijdens zijn zoektocht. Bij de speurtocht naar waardevolle spullen had de inbreker alles wat voor hem geen waarde had op de grond gegooid.

Toen bewoners Adrian en Tiffany McKinnon na een welverdiende vakantie weer in hun huis terugkeerden, sloeg de schrik hen om het hart bij het aanschouwen van de gigantische chaos. De schrik werd nog groter toen ze oog in oog stonden met een onbekende indringer.

Adrian McKinnon aarzelde niet, en haalde zijn pistool tevoorschijn. Hij mikte op de ongewenste gast en beval deze te gaan zitten. Hij wilde de inbreker echter niet zomaar ongestraft aan de politie uitleveren. "Ik heb hem toen maar gedwongen om de rotzooi op te ruimen", aldus McKinnon.

Toen het huis weer spic en span was, belde de man des huises de sterke arm der wet. Toen de politie bij de McKinnons was gearriveerd, klaagde de inbreker steen en been over de ruwe behandeling door zijn gastheer. Hij vond het namelijk zeer onterecht dat hij de door hem gemaakte puinhoop moest opruimen. De politie vond dat de inbreker juist geluk heeft gehad dat McKinnon hem niet heeft verwelkomd met een kogel.