Het blijft rommelen binnen Radio538

Icoon RadioHet rommelt al een tijdje binnen Radio538 en het blijft rommelen. Zo ligt Rick van Velthuysen naar verluidt in de clinch met de directie omdat hij het zonder sidekick Erik-Jan Rosendahl moet doen tijdens 'Midden in de Nacht-Rick'. Erik-Jan was een van de drijvende krachten van het nachtprogramma en luisteraars voeren al maanden actie hem terug te krijgen.

Bovendien moet Van Velthuysen tegen zijn zin stoppen met WeekendRick. De zender wil vernieuwen en nu krijgt Jeroen Nieuwenhuize de uren in het weekend. In eerste instantie bedankte hij voor de eer, want hij wil liever door de weeks. Zijn sidekick wordt Mijke Marsman waarover Veronica-jock Patrick Kicken geen goed woord over had. "Trap niet in deze valkuil, deze vrouw heeft nul liefde voor radio en is alleen maar bezig zichzelf te profileren", aldus Kicken. Nieuwenhuize start 3 november met zijn weekendshow die volgens 538 leuk gaat worden.

Verder gaat Ruud de Wild dus toch weg bij 538, zo onthulde RTL Boulevard maandag. Het is nog niet bekend of Giel Beelen zijn plek gaat innemen. Intussen ontkent 538 dat er conflicten zijn met Van Velthuysen. Maar datzelfde 538 loog eerder ook glashard dat er conflicten waren met Ruud de Wild of dat er gesprekken waren met Giel Beelen.

(c) FOK!
Gaat Giel het gat van De Wild opvullen?