Vrouw wast zich al dertig jaar niet

Een 67-jarige vrouw uit Singapore heeft zich al dertig jaar niet gewassen. Ook wast zij haar kleren nooit. De kleding houdt ze een hele maand aan, waarna deze wordt weggegooid en een nieuw setje kleding wordt aangeschaft.

Van een afstandje lijkt de vrouw heel normaal. Maar wie dichterbij komt, gaat bijkans over z'n nek vanwege de penetrante stank die het vrouwtje verspreidt. Niet alleen weigert de vrouw onder de douche te stappen, ook haar gezicht wast ze niet. En de tandenborstel laat ze ook rustig in de beker staan.

Sinds kort moet de onhygiënische vrouw noodgedwongen op de begane grond van het appartement bivakkeren waar ze eerder samen met haar jongere broer woonde. Omdat de vrouw van haar jongere broer op het punt van bevallen staat, waren ze bang dat de stinkende tante het nog ongeboren kind ziek zou maken.

De jongere broer heeft zijn zus gesmeekt om haar levensgewoonten wat aan te passen. Aangezien dit tegen dovemansoren bleek gezegd, besloot de familie om de vrouw hun huis uit te zetten.