Geamputeerd been ontketent rel

Het been, dat vorige week werd aangetroffen in een barbecue, is onderwerp van een rel. John Wood werd drie jaar geleden onvrijwillig gescheiden van zijn been na een vliegtuigongeluk. De man bewaarde de ledemaat in zijn barbecue, om na Woods dood met zijn lichaam te worden herenigd in zijn graf. Wegens financiële problemen werd het huis van de man door de schuldeiser leeggehaald en werd de huisraad, inclusief de barbecue, geveild.

Shannon Whisnant, de man die de barbecue voor een prikkie op de kop tikte, was onaangenaam verrast door de vondst van het been. Omdat hij niet wist wat hij ermee aan moest, bracht hij het naar de politie. De agenten brachten het been vervolgens weer naar een mortuarium.

Whisnant ziet nu echter brood in het been en wil het lichaamsdeel terug. Hij wil een attractie van de vondst maken, waar mensen tegen betaling naar mogen kijken.

Het mortuarium is onverbiddelijk; Whisnant krijgt het been niet terug. Whisnant heeft Wood dan ook gevraagd om de opbrengsten van de attractie te delen. "Halloween komt eraan, de ideale periode dus om mensen aan het schrikken te brengen en er wat extra mee te verdienen."

Wood is echter niet van plan op het voorstel in te gaan. Hij walgt bij het idee dat iemand over de rug van zijn ledemaat geld wil verdienen.