Natasia door vriend gedumpt en bestolen

Icoon ShowbizzNatasia staat weer met beide benen onder de grond. Nadat zij onlangs de Gouden Kooi verliet is ze op haar beurt zelf verlaten door haar vriend Wilgo. En hij nam niet alleen zijn eigen spullen mee. "Hij liet me achter met een lege bankrekening en torenhoge schulden", zo vertelde de donkere furie in weekblad Privé, "als ik de verhalen mag geloven heeft hij een vriendin met kind van hem in Suriname."

Het koppel had de afspraak gemaakt dat hij gedurende haar verblijf in de Eemnesser villa voor het gezin zou zorgen. Hij had echter zo zijn eigen plannen. "Vol vertrouwen had ik mijn bankpasjes bij hem achtergelaten. Maar meneer is er met al mijn geld vandoor", aldus Natasia. "De kinderbijslag, de ouderkorting, de vergoeding van Tien voor mijn deelname. Alles heeft hij ingepikt! Bij elkaar veertigduizend euro", zo rekende ze uit.

De breuk tussen de twee kwam niet geheel als een verrassing. "Terwijl ik me in de Gouden Kooi keurig gedroeg, liep hij te 'klootviolen' met andere vrouwen", zo zegt de ex-miljonaire. Ook zou hij zich storen aan alle publiciteit rond de Gouden Kooi en Natasia in het bijzonder. Ze zal hem dan ook niet missen. "Ik heb mezelf kunnen ontwikkelen in de Gouden Kooi. Ik weet nu wat kan en wil. Ik wil hem nooit meer zien." Of het verhaal een juridisch staartje krijgt is nog niet bekend.

Natasia moest de villa vorige maand verlaten toen ze door de overige bewoners werd weggestemd. Eerder kwam ze in opspraak door de manier waarop ze afscheid nam van haar kinderen voordat ze de villa betrok. Het leidde zelfs tot Kamervragen. Ook bood Q Music-DJ Jeroen van Inkel haar geld aan om de villa te verlaten, maar daar ging ze niet op in.
Met dank aan LekkerSimpel voor de submit.
Volg de verwikkelingen rond de overgebleven miljonairs in het speciale Gouden Kooi-forum.